Kjøkkenet

Mine nydelige duftende urter på kjøkkenbenken....
Peisen på kjøkkenet.....


Fine hylla mi som henger på veggen til kjølehjørnet...:)Spiseplassen....litt dårlig bilde pga at sola skinner og jeg har ennå ikke fått lest bruksanvisninga til fotoapparatet...:)VÅR:)

Fine kvitveisen vi fant på tur i dag....


7 kommentarer

Irene K

09.05.2010 kl.20:31

Så fint og koselig dere har fått det i huset da! :)

mitthvitehus

09.05.2010 kl.21:11

Tusen takk Irene...:)

Tanja

14.05.2010 kl.14:40

Jeg er imponert over hvor flink du er, Rosmari! Kjempelekkert hus!

Ang kameraet så antar jeg du har et digitalt speilrefleks? (synes å husker å ha lest/sett noe om det). Neste gang du tar bilder av noe inne og det er lyst ute eller rett og slett bare vil leke deg med belysning så prøv å fokuser kameraet på motivet, i dette tilfelle spisestuebordet (eller der det er mørkest) og trykk halvveis ned knipseknappen og så flytt kameraet til den vinkelen du vil ha det før du trykker helt ned og knipser. Sikkert vanskelig forklart. Det er en grunn til at jeg ikke er lærer. Men poenget er i allefall at du kan fokusere på det du vil ha opplyst og trykke halvveis ned knipseknappen før du forandrer vinkel på kameraet og trykker helt ned og bildet blir tatt. Hvis en har digitalt speilrefleks i allefall. Jeg bruker dette trikset mye både ute og inne. En ting som kan skje er at noe kan miste fokus/bli uklår bakgrunn e.l. Så finn den mørke flekken omtrent like langt unna som du har selve motivet, da skal alt bli klart :-)

mitthvitehus

14.05.2010 kl.20:26

Tusen takk Tanja...:)

Dette synes jeg ikke var så dårlig forklart jeg da men...:)

Jeg skal vertfall prøve neste gang, men blitzen har jeg lært meg å ta av...:)

Tanja

14.05.2010 kl.21:16

bra :-)

(jeg bruker blitzen på i eksempelet jeg prøver å forklare).

God 17. mai!

Lene

22.07.2010 kl.03:22

Kjempefin 'poseholder'! Hvor er den fra?

mitthvitehus

03.08.2010 kl.00:17

Lene: Tusen takk...:) Jeg kjøpte den på en interiørbutikk her jeg bor...står faktisk ikke noe merke eller noe på den..så jeg er ikke sikker på hvor den kommer fra egentlig..:)

Skriv en ny kommentar

mitthvitehus

mitthvitehus

31, Os i Hordaland

Jeg er ei JENTE med stor J....(jeg tror jeg aldri kommer til å bli dame) på 30 år som er samboer med min kjære Rune. Jeg har 3 barn, Sander 11 år, Nathalie 8 år og Julian 2 år. Vi bor på Os i et ikke altfor gammelt HVIT hus. Mine dager er fylt med min herlige familie, gode venner og sist men ikke minst INTERIØR. Holder også på med negledesign Calgel.

Kategorier

Arkiv

hits