Skal nå få litt forandring på kjøkkenet......


FØR:
Her er et bilde av kjøkkenhjørne sånn som det er i dag.....ei liftgardin som er kjøpt på Bohus, og vanlige kirsebærfargede trepersienner i karnappen.
Tenkte den gang at persiennene skulle ha samme farge som kjøkkenet, møblene og gulvet (gosh, snakk om å ha alt i samme mørke farge...da er det bedre å ha ALT i samme lyse farge ja).Litt dårlig bilde, men her er karnappen med persiennene......Har kjøpt nye HVITE liftgardiner på Princess i dag til 40 % (er 40% på hele butikken).
Men de har jo ikke den str jeg skal ha...så da må jeg vel til å sy, noe jeg omtrent ikke har gjort før ( men noe som jeg absolutt kunne tenke meg å lære).
Så da får vi jo se resultatet når jeg har klippet, montert og sydd sammen igjen....:)
Gleder meg til resultatet, kommer til å bli så lyst og fint.

Så kanskje jeg skal smiske med men bedre halvdel om å få hengt opp de fine lampene som jeg skal ha over bordet også i samme slengen...:)

ETTER-BILDER kommer......(når og hvis jeg blir ferdig)

Én kommentar

Veronica

29.06.2010 kl.18:58

så spennende :)

Gleder meg til å se resultatet :)

Sikker på du klarer det kjempe fint!

Skriv en ny kommentar

mitthvitehus

mitthvitehus

31, Os i Hordaland

Jeg er ei JENTE med stor J....(jeg tror jeg aldri kommer til å bli dame) på 30 år som er samboer med min kjære Rune. Jeg har 3 barn, Sander 11 år, Nathalie 8 år og Julian 2 år. Vi bor på Os i et ikke altfor gammelt HVIT hus. Mine dager er fylt med min herlige familie, gode venner og sist men ikke minst INTERIØR. Holder også på med negledesign Calgel.

Kategorier

Arkiv

hits