Red Velvet

Red Velvet...eller rød fløyelscupcakes:)

Samme hva du kaller disse herlighetene, for som min bedre halvdel sa da han satte tennene i denne luftige, røde, kremete cupcakes`n..."dette er det beste jeg noensinne har smakt" (men gutten har jo ikke smakt noen andre da så....det sier vel litt....ELLER?)

Denne nydelige boken med mange gode og fristende oppskrifter i annbefales på det strekeste:)



Her er de jeg prøvde meg på i dag:)





Her skal dere få oppskriften:)
RØD FLØYELSCUPCAKES
"RED VELVET"

Valentinsdagen er som skapt for cupcakes.
I USA har de dyprøde cupcakene Red Velvet med kremostfrosting lenge vært en f

La deg forføre av denne smaken:)

Du trenger:

 

 

 

                                                                         

- Visp egg og sukker til eggedosis

 





- Tillsett margarin og vaniljeekstrakt.




- Denne vaniljeekstrakten fra Wilton (Cacas) gir veldig god vaniljesmak.



- I en annen bolle blander du natron og eddik.



- Ha dette i røren.



- Tillsett kulturmelk / kefir, siktet kakaopulver og hvetemel.
- Visp godt til røren får en kremaktig konsistens.



- Denne røde icingfargen som også er fra Wilton (Cacas) gir mye finere farge enn de på dagligvarebutikkene.





- Ha konditorfargen i røren.



-Bland godt.



- Fyll cupcakesformene 3/4 fulle
- Stek kakene midt i ovnen i 18-20 minutter.



- Ta dem ut av ovnen og avkjøl dem i muffinsbrettet i ca 5 minutter.
- Sett cupcakene på en rist og la dem bli helt avkjølte.

FROSTINGEN:

- Smelt sjokoladen i microbølgeovn eller vannbad.



- Mens sjokoladen avkjøles, visper du sammen margarin og philadelphiaost.





- Tillsett melis og sjokolade vekselvis. Pass på at sjokoladen er helt avkjølt først.



- Visp til du får en kremaktig konsistens.
- Synes du at frostingen ikke er stiv nok, tillsett mer melis.



PYNTINGEN:

- Ha frostingen i en sprøytepose.
- Begynn ytterst og med sirkelbevegelser, beveg deg innover mor midten av cupcaken.
- Dryss strø over cupcakene.



NAM!!!!

Den tok seg virkelig fint ut på våre nye asjetter:)



*jafs*



TIPS:

Med vanlig rød konditorfarge fra dagligvarebutikken, trengs det 30 ml farge.
Bruker du pastafarge fra Wilton, som kan kjøpes hos Cacas (i butikken min), trengs det ca 1 ss farge.

Noen av dere andre som har laget disse før...?

7 kommentarer

ingerslilleverden.blogg.no

22.09.2011 kl.22:41

Åhr, den boken skulle jeg gjerne hatt.

De så kjempe gode ut. :D

http://myglossary.blogg.no/

24.09.2011 kl.11:10

Har alltid hatt så lyst å lage enten red velvet cupcakes eller kake :) Tror eg skal ta å teste det ut en gang eg får tid neste uke! Disse så supergode ut

mitthvitehus

25.09.2011 kl.13:32

http://myglossary.blogg.no/: JA, da må du bare gjøre det..:) disse var supergode, og veldig enkle å lage..:)

Karmaliving

27.09.2011 kl.13:48

åh, nå fikk jeg akkutt lyst til å bake:D

Anne

03.11.2011 kl.11:41

Hei,

muffinsene ser herlige ut og jeg har så lyst til å prøve. men det står ikke hvor mye man skal ha av hvert?

mitthvitehus

14.11.2011 kl.19:47

Anne:oi....beklager...:)

Oppskriften kommer her strax...:)

mitthvitehus

14.11.2011 kl.20:16

Her kommer endelig oppskriften....

Du trenger:

RØREN:

1 egg

60 gr margarin

150 gr sukker

1/2 ts vaniljeessens

1/2 ts eddik

1/2 ts natron

1 1/4 dl kefir

125 gr Hvetemel SIKTET

1 ss kakaopulver

RØD konditorfarge

FROSTINGEN:

150 gr Philadelphiaost

150 gr margarin - romtemperert

100 gr hvit sjokolade

5 dl melis

SLIK GJØR DU:

-Forvarm ovnen til 175 grader

-Sett 12 cupcakesformer i et muffinsbrett

-Visp egg og sukker til eggedosis

-Tilsett SP-stabilisator (kan sløyfes)

-Tilsett margarin og vaniljeessens

-I en annen bolle blander du natron og eddik og har det i røren

-Tilsett kefir, kakaopulver og hvetemel. Visp godt til røren får en kremaktig konsistens

-Tilsett konditorfarge

-Fyll cupcakeformene2/3 fulle

-Stek kakene midt i ovnen i 18-20 minutter

-Ta dem ut av ovnen og avkjøl dem i muffinsbrettet i ca 5 min.

-Sett cupcakene på en rist og la dem bli helt avkjølte.

FROSTINGEN:

-Smelt sjokoladen i mikrobølgeovn eller vannbad

-Mens sjokoladen avkjøles visper du sammen margarin og philadelphiaost

-Tilsett melis og sjokolade vekselvis. Pass på at sjokoladen er helt avkjølt

-Visp til du får en kremaktig konsistens

-Synes du at frostingen ikke er stiv nok, tilsett mer melis

TIPS:

Med vanlig røs konditorfarge fra dagligvare, trengs det 30 ml farge. Bruker du pastafarge fra WILTON, som kan kjøpes hos CACAS eller i butikken min, trengs det ca 1 ss farge.

Skriv en ny kommentar

mitthvitehus

mitthvitehus

31, Os i Hordaland

Jeg er ei JENTE med stor J....(jeg tror jeg aldri kommer til å bli dame) på 30 år som er samboer med min kjære Rune. Jeg har 3 barn, Sander 11 år, Nathalie 8 år og Julian 2 år. Vi bor på Os i et ikke altfor gammelt HVIT hus. Mine dager er fylt med min herlige familie, gode venner og sist men ikke minst INTERIØR. Holder også på med negledesign Calgel.

Kategorier

Arkiv

hits